Reflektioner av en InfernoHome kund

Jag har länge funderat på ett nytt larm, men jag har funnit det ganska meningslöst att skaffa ett med väktartjänst. Det är inte rimligt att man skall betala ca:4000 om året, bara för att det skall komma hem en person och konstatera att det varit inbrott. Då sökte jag på internet och kom in på en sida där larm diskuterades i lastbilar och i lagerlokaler och där nämndes detta larmet och så fick det bli.
Jag kan även meddela att jag fått larmet godkänt av Länsförsäkringar i Skåne.

M v h
Claés-Göran Svensson

Larmet är nu installerat och provkört, jag kan konstatera att det är omöjligt att vara i närheten av enheten när larmet löst ut, men jag har en fråga.
Jag läser idag i tidningen att det går ganska lätt att störa ut larmen, är det bara GSM modulen man stör ut eller avaktiverar man hela larmet??
M v h
Claés-Göran Svensson

Svar: Nej, larmet påverkas inte av störsändare, vare sig centraleneheten eller detektorer. Möjligen kan GSM-modulen hindras från att sända meddelande.